Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
    [ATTACH]9890[/ATTACH]
    До билата в Перник.......
    нее от форума,иначе го знам човека който я кара.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Днес на П.Владигеров в кв.Люлин ....един пич излиза от паркинга и ме засича-без да иска не ме видя.........но аз видях че е със 156 и си реших да го снимам....
      Вада си телефона и щрак и тоя наби спирачки и слезна....хахахха за малко да ям бой заради една снимка...явно си помисли,че ще го натопя или нещо такова... ....Басииии заради една снимка бой да ям........хахахха
      Ето го багабонтина : Click image for larger version

Name:	04022009309.jpg
Views:	1
Size:	91.3 Килобайта
ID:	2251182Click image for larger version

Name:	04022009310.jpg
Views:	1
Size:	89.0 Килобайта
ID:	2251183

ALFA 145 1.6 ТS `97
      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• хааххааха
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Днеска цял бул. Сливница карах до една червена 146-ца ЖТД, клубна е и отзад пишеше Jocker.
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
          SAAB 9-3 SS 1.9TiD
          sigpic

Comment

...Ето го багабонтина ...
            Ти обясни ли му за форума?
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              Ти обясни ли му за форума?
              Да обясних му-а той ме гледаше и вика за кой форум?Хахах и ми стана ясно,че незнае за кво става на въпрос....Ама му обясних де...ама пак за малко да ме набие... хаххаха

ALFA 145 1.6 ТS `97
              & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Днес на П.Владигеров в кв.Люлин ....един пич излиза от паркинга и ме засича-без да иска не ме видя.........но аз видях че е със 156 и си реших да го снимам....
                Вада си телефона и щрак и тоя наби спирачки и слезна....хахахха за малко да ям бой заради една снимка...явно си помисли,че ще го натопя или нещо такова... ....Басииии заради една снимка бой да ям........хахахха
                Ето го багабонтина : [ATTACH]9947[/ATTACH][ATTACH]9948[/ATTACH]
                Тоя не е пич...щом скача на женки!
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Тоя не е пич...щом скача на женки!
                  E, то и аз им скачам... Ама не на бой.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                    E, то и аз им скачам... Ама не на бой.
                    неси единствен....а в неделя по Цар Борис на Пирогов на светофара исках да се бегам с една мацка със 156 като моята самоче светло синя и се уплаши нещо
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                      неси единствен....а в неделя по Цар Борис на Пирогов на светофара исках да се бегам с една мацка със 156 като моята самоче светло синя и се уплаши нещо
                      Недей да подценяваш жeните....Може пък да не е искала да те засрами.......

ALFA 145 1.6 ТS `97
                      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• Ако видя, че някой ме снима, веднага се забивам челно в него. Егати нахалството, да те снимат без твое позволение!!! Направо му размазвам предницата.
                        sigpic145 1,4 BOXER

Comment

• Абееее, много ербапи, много нещо. За какво се взе, че ще блъскаш някого или ще слизаш да го биеш бе?!
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                            Абееее, много ербапи, много нещо. За какво се взе, че ще блъскаш някого или ще слизаш да го биеш бе?!
                            Защо да съм ербап, като някой няма какво да прави и снима хората без позволение. За такива постъпки по цял свят бият.
                            sigpic145 1,4 BOXER

Comment

• Това е лъжа. Можеш да му запишеш номера и да го дадеш под съд, защото действително не е позволено да снимаш някого без разрешението му, но не и да се саморазправяш
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                                Това е лъжа. Можеш да му запишеш номера и да го дадеш под съд, защото действително не е позволено да снимаш някого без разрешението му, но не и да се саморазправяш
                                Едва ли ще съм толкова толерантна, предпочитам по другия начин, да е мислил преди да реши да се прави на папарак.
                                sigpic145 1,4 BOXER

Comment

Working...
                                X